Over ons

Natuurlijk Beter zet jou volledig in je kracht 

Natuurlijk Beter ondersteunt jouw lichaam waar nodig en helpt je om je gezondheid terug te vinden of te versterken. Wij geloven in de kracht van het zelf-genezend vermogen en werken vanuit een holistische benadering. Jouw lichaam en geest kunnen normaal gesproken goed voor zichzelf zorgen, maar soms kun je wel wat ondersteuning gebruiken. Wij helpen jou te ontdekken waardoor je een bepaalde disbalans voelt, zodat je snel weer op eigen kracht je gezondheid kunt managen. 

Om jou hier zo goed mogelijk bij te helpen, zoeken we vanuit onze eigen mogelijkheden naar de best mogelijke behandeling, maar blijven we ook regelmatig met elkaar overleggen. Zo krijgen we meer inzicht in elkaars én ons eigen functioneren en zorgen we ervoor dat jij uiteindelijk kunt profiteren van de optimale behandeling. Samen zorgen we ervoor dat jij weer volledig in je kracht kunt staan! 

Over Natuurlijk Beter

Natuurlijk Beter is een paramedisch integraal centrum. Door middel van holistische behandelingen stimuleren wij jou gezonder te worden. Wij helpen jou je zelf-genezend vermogen te vergroten, zodat je lichaam gezonder wordt en je beter kunt functioneren. 

 

Ontmoet de specialisten

Liesbeth Helderweirdt-van Riessen
Osteopaat D.O.-MRO®
liesbeth@natuurlijkbetervoorne.nl

Liesbeth Helderweirdt-van Riessen behaalde haar diploma aan de International Academy of Osteopathy (IAO) te Gent in 1995. Haar ruime kennis en ervaring die ze tijdens haar werk heeft opgedaan zet zij steeds weer in om te ontdekken hoe de puzzelstukjes van jouw lichaam in elkaar passen. Wat is de oorzaak van je symptomen? Is de beweeglijkheid van bepaalde delen van je lichaam aangetast en zijn je compensaties misschien de reden dat je klacht blijft terugkomen? Met haar behandelingen zorgt Liesbeth ervoor dat je weer volledig vrij kunt bewegen, zonder blokkades. Je kunt bij Liesbeth terecht voor baby, kinder- en volwassenen osteopathie.

Nicky van der burg
Holistisch fysiotherapeut
nicky@natuurlijkbetervoorne.nl
06-37 09 04 71

Nicky van der Burg werkt als holistisch fysiotherapeut. Zij kijkt dus niet alleen naar de klachten waar jij last van hebt, maar gaat op zoek naar de oorzaken van deze klachten, waar ze vervolgens een passende behandeling voor geeft. Ze gebruikt hiervoor met name de CranioSacraalTherapie, fasciae technieken, tissue releases en decompressie technieken. Uiteraard kan zij ook fysiotherapeutische technieken toepassen als bindweefselmassage, rekkingen, mobilisaties en bewegingstherapie. 

Vacatures 

Wil jij werken bij Natuurlijk Beter? Hieronder vind je een overzicht van onze vacatures! 

Ben jij een enthousiaste, zelfstandige, leergierige osteopaat en behandel jij jouw patiënten vanuit het systemisch geheel? Dan is Natuurlijk Beter op zoek naar jou! Natuurlijk Beter zoekt een collega-osteopaat voor minimaal één dag per week. De bedoeling is om dit uit te bouwen naar 3 tot 4 dagen per week. 

Over Natuurlijk Beter

Natuurlijk Beter bevindt zich  in de hoofdstraat van Oostvoorne, een dorp op het eiland Voorne in Zuid-Holland. Het aanbod van de praktijk is gevarieerd. De praktijk heeft een goede naam op het gebied van behandelingen van baby’s en kinderen, maar ook het behandelen van volwassenen tot op hoge leeftijd is een kernactiviteit. Naast osteopathie wordt binnen het centrum ook natuurgeneeskunde, psychotherapie en fysiotherapie beoefend. 

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een osteopaat DO-MRO die geregistreerd staat bij de NRO. Je bent patiëntgericht en servicegericht, bent vriendelijk en kunt goed communiceren. Je kunt goed zelfstandig werken, maar bent ook goed in teamverband. Verder vinden we het fijn als je je kunt vinden in onderstaande punten: 

  • Je hebt een opleiding kinderosteopathie afgerond of wil deze graag volgen.
  • Je vindt het prettig om je eigen agenda te beheren. Specifieke software voor het bijhouden van je agenda en patiëntadministratie is aanwezig. 
  • Je bent bereid om één avond in de week te werken

Zijn wij op zoek naar jou?

Herken jij jezelf in bovenstaande punten en wil jij er samen met het team van Natuurlijk Beter voor zorgen dat patiënten graag naar ons toe komen? Dan zijn wij benieuwd naar jou! Je kunt solliciteren door je CV, foto en motivatiebrief naar Liesbeth te sturen. Heb je vragen? Neem dan vooral contact met ons op! 

Liesbeth Helderweirdt-van Riessen
liesbeth@natuurlijkbetervoorne.nl

0181-48 22 88 

 

Open sollicitatie

Staat jouw droombaan er niet tussen, maar weet je zeker dat jij een goede aanvulling bent voor het team van Natuurlijk Beter? Wil jij mensen helpen in hun kracht te staan en balans te vinden tussen lichaam en geest? Neem dan vooral contact met ons op. Vertel ons wie je bent en waarom jij denkt dat je goed past bij het team van Natuurlijk Beter. Stuur jouw sollicitatie naar Liesbeth, wie weet spreken we elkaar dan snel! 

Liesbeth Helderweirdt-van Riessen

liesbeth@natuurlijkbetervoorne.nl
0181-48 22 88 

Kunnen we je helpen? 

Wil je contact opnemen met Natuurlijk Beter? Dat kan! Via email zijn we gemakkelijk te bereiken. Bellen kan ook, maar tijdens onze behandelingen nemen wij de telefoon niet op, hopelijk heb je hiervoor begrip. Wel kun je altijd een bericht achterlaten op ons antwoordapparaat. We bellen je dan zo snel mogelijk terug! 

Onze behandeltijden zijn op alle dagen van 08.30 – 17.00 uur, verder in overleg. 

Osteopathie afspraak maken