Contact

Contact 

Wil jij een afspraak maken bij Natuurlijk Beter of contact opnemen met een van onze therapeuten? Dat kan! Op deze pagina vind je al onze contactgegevens. 

Natuurlijk Beter
Strypsedijk 19
3235 LD Rockanje

 

Direct een afspraak maken of contact opnemen met een van onze therapeuten?

Veelgestelde vragen 

Je kunt een osteopathie afspraak maken via deze link. Wil je een afspraak maken voor holistische fysiotherapie? Dan kun je onze therapeut Nicky mailen: nicky@natuurlijkbetervoorne.nl

Weet je niet zo goed welke behandeling je nodig hebt of wat bij je past? Neem dan contact met ons op door een mail te sturen op info@natuurlijkbetervoorne.nl of door te bellen naar 0181-48 22 88. Let wel: tijdens onze behandelingen nemen wij de telefoon niet op, wij hopen op je begrip hiervoor! Je kunt wel altijd ons antwoordapparaat inspreken. We bellen je dan zo snel mogelijk terug.

Bij elke behandeling staat een lijst met klachten waarmee we je kunnen helpen. Hier vind je een overzicht van al onze behandelingen. Twijfel je of staat jouw klacht er niet bij? Neem dan vooral contact met ons op, we helpen je graag bij het vinden van de juiste behandeling. 

De prijzen zijn per behandeling verschillend. Op de detail pagina’s van onze behandelingen vind je een overzicht van de kosten. 

Dat verschilt per behandeling en is afhankelijk van jouw aanvullende verzekering. Als je aanvullend verzekerd bent, wordt vaak een deel van de behandeling vergoed. Kijk hiervoor altijd op je polisblad of neem contact op met je verzekeraar om te weten wat zij vergoeden. Let op: onze holistische fysiotherapeut Nicky heeft geen contracten met zorgverzekeraars. Controleer voor jouw behandeling dus altijd wat jouw verzekeraar vergoed als je naar een niet-gecontracteerde fysiotherapeut gaat. 

Dat kan! We vragen je wel om jouw afspraak bij voorkeur minimaal 24 uur van tevoren te verzetten of af te zeggen. Als het korter dan 24 uur van tevoren is zijn wij genoodzaakt de volledige consultkosten alsnog in rekening te brengen. Wij hopen hiervoor op je begrip.

Osteopathie afspraak maken