Massage

Massages zijn niet alleen ontspannend, maar helpen je ook om verschillende klachten te voorkomen  

Massages zijn goed voor iedereen, van jong tot oud en van mensen met tot mensen zonder klachten. Massages halen spanningen uit je lichaam en helpen je om aan je gezondheid te werken voordat je klachten krijgt. Bij Natuurlijk Beter kun je terecht voor verschillende soorten massages. Op deze pagina lees je er alles over! 

Contact

Onze behandeltijden zijn op alle dagen van 08.30 – 17.00 uur, verder in overleg. 

 0181-48 22 88
06-24 30 80 50
josephine@natuurlijkbetervoorne.nl 

Voor welke massages kun je bij ons terecht? 

Onze therapeute Josephine heeft zich gespecialiseerd in verschillende soorten / vormen massages. Massages stimuleren en ontspannen huid, bindweefsels en spieren, wat zorgt voor een betere stofwisseling en afvoering van afvalstoffen. Massages kunnen worden gegeven als onderdeel van een natuurgeneeskundige behandeling, maar ook als op zichzelf staande therapie. 

Josephine heeft zich naast klassieke massages verder ontwikkeld in ontspanningsmassages, gezichtsmassages, voetrefloxologie massages, schröpfen (cupping) massages en bindweefselmassage. 

Welke klachten kunnen worden behandeld met massages?

 • Hoofdpijn / migraine 
 • Rug, nek- en schouderklachten
 • Spier- en gewrichtsklachten
 • Pijn in de onderbuik
 • Gewrichtsklachten
 • Stress
 • RSI
 • Overgangsklachten
 • Bloeddrukproblemen
 • Luchtwegproblemen
 • Emotionele blokkades
 • Moeite met ontspannen 

 

 

 

Ontmoet de specialist

Josephine Duka
Natuurgeneeskundig en complementair therapeut

Josephine Wessels-Duka is natuurgeneeskundige en complementair therapeut. Ze is gespecialiseerd in uitgebreide diagnostiek en klinisch redeneren. Ze kijkt niet alleen naar jouw symptomen, maar gaat op zoek naar de achterliggende oorzaken van je klachten. Ze kijkt daarbij niet alleen naar het lichamelijke aspect, maar ook naar het emotionele, sociale en mentale niveau. Josephine neemt een kijkje in je ziel. Je kunt bij haar terecht voor voedingstherapie, fytotherapie, bachbloesem, iriscopie, voetreflextherapie en massages voor zowel acute als chronische klachten.

Tarieven

De tarieven voor de verschillende vormen van massages zijn als volgt: 

Ontspanningsmassage kort (30 minuten) € 60

Ontspanningsmassage (45 minuten) € 80

Gezichtsmassage (30 minuten) € 60

Voetrefloxologie massage (30 minuten) € 60

Bindweefselmassage (90 minuten) € 90

Shiatsu meridiaan massage € 65

Eerste Reiki consult inclusief intake gesprek € 120

Vervolgconsult Reiki (60 minuten)€ 65

Aanvullende informatie 

Omdat je bij de Reikibehandeling je kleding aanhoudt, raden we je aan om gemakkelijke, niet knellende kleding aan te trekken. 

Ben je verhinderd? Dan vragen we je dit uiterlijk 24 uur van te voren telefonisch of per e-mail aan ons door te geven, anders zijn we genoodzaakt de volledige consultkosten in rekening te brengen. 

Kom je voor het eerst bij ons langs? Vergeet dan niet je identiteitsbewijs mee te nemen! Hiermee kun je je legitimeren, waarna wij de factuur (en daarmee jouw declaratieformulier) voor je kunnen opstellen.

Verwijzing 

Voor een massage heb je geen verwijzing van je arts nodig. 

Vergoeding

Verschillende zorgverzekeraars vergoeden als je aanvullend verzekerd bent een deel van de consultkosten. Controleer hiervoor je polis en de website van je zorgverzekeraar. 

Aansluitend aan het consult wordt gevraagd ter plaatse te pinnen. Hierna ontvang je een factuur die als declaratienota voor je zorgverzekeraar kunt gebruiken. 

 

Kunnen we je helpen? 

Wil je contact opnemen met Natuurlijk Beter? Dat kan! Via email zijn we gemakkelijk te bereiken. Bellen kan ook, maar tijdens onze behandelingen nemen wij de telefoon niet op, hopelijk heb je hiervoor begrip. Wel kun je altijd een bericht achterlaten op ons antwoordapparaat. We bellen je dan zo snel mogelijk terug! 

Onze behandeltijden zijn op alle dagen van 08.30 – 17.00 uur, verder in overleg. 

Osteopathie afspraak maken